Start > Nieuws > Football Manager 2015 komt in November

Football Manager 2015 komt in November

13 augustus 2014

Sega heeft aangegeven dat Football Manager 2015 in november dit jaar gaat verschijnen. Football Manager 2015, de nieuwste editie in de bekroonde en record brekende gameserie, komt in november 2014 naar PC, Macintosh en Linux-computers.

Football Manager is de meest realistische, diepgaande en meeslepende simulatie van voetbalmanagement, waarbij je aan het roer kunt staan van bijna elke club in meer dan 50 landen van over de hele wereld, inclusief alle grote Europese competities.

Met Football Manager 2015 kun je het leven van een echte voetbalcoach leiden. Jij bepaalt wie spelen en wie op de bank plaatsnemen, je hebt totale controle over de tactiek, teamgesprekken, wissels en instructies langs de zijlijn terwijl je de wedstrijd live volgt met gebruik van de beroemde 3D-wedstrijdengine.

Vanaf oktober 2014 worden allerlei nieuwe functies aangekondigd. Houd http://www.footballmanager.com in de gaten voor updates. Wil jij het spel al voor de release spelen, reserveer dan nu Football Manager 2015 voor toegang tot een volledige speelbare bètaversie van de game, zo’n twee weken voor de officiële releasedatum.

Gerelateerde berichten:

Nieuws ,

Geen reacties mogelijk.