Start > Nieuws > Sonic Boom aangekondigd voor Wii U en 3DS

Sonic Boom aangekondigd voor Wii U en 3DS

7 februari 2014

Sega heeft Sonic Boom aangekondigd voor Wii U en 3DS. Deze game hangt samen met een nieuwe televisieserie rondom de sega mascotte. Sonic Boom is een volledige nieuwe tak in de al lang lopende franchise van Sonic, aldus Sega.

De Wii U versie wordt ontwikkeld door voormalig medewerkers van Naughty Dog, die in 2008 verder gingen als een nieuwe studio Big Red Button. De 3DS-versie wordt echter ontwikkeld door Sanzaru Games, een studio, die bijvoorbeeld verantwoordelijk waren van de ontwikkeling van Sly Cooper: Thieves in Time.

Deze nieuwe Boom franchise en de nieuwe televisieserie is speciaal gemaakt voor het Westen en zal dan ook niet in Japan gaan verschijnen. Wel heeft Sega laten weten dat Sonic Team zelf ook verder gaat met het ontwikkelen van nieuwe Sonic games. Echter staat er nog geen nieuwe Sonic game in de planning voor Japan of andere console’s dan die van Nintendo.

Gerelateerde berichten:

Nieuws , , , ,

Geen reacties mogelijk.