Start > Nieuws > Sega heeft Alien: Isolation aangekondigd

Sega heeft Alien: Isolation aangekondigd

7 januari 2014

Creative Assembly, de mannen achter de Total War-reeks is bezig met het ontwikkelen van het spel Alien: Isolation. Deze nieuwe horror shooter gaat in 2014 op de PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en pc verschijnen.

Het spel zal volledig draaien om Amanda Ripley, die de dochter is van hoofdrolspeler Ellen uit de eerste Alien films. Sega heeft naar buiten gebracht dat ze gaan proberen de horror en spanning uit de eerste Alien film zo goed mogelijk proberen over te brengen.

Het is een gewaagd concept aangezien de vorige Alien game niet bepaald hoge ogen gooide en er veel problemen ontstonden met de ontwikkelaar van dat spel en Sega.

Gerelateerde berichten:

Nieuws , ,

Geen reacties mogelijk.