Start > Nieuws > Company of Heroes 2 – Turning Point Update verschenen

Company of Heroes 2 – Turning Point Update verschenen

17 november 2013

Deze week is de update van Company of Heroes 2 verschenen op Steam. Deze update is gratis en heeft de World Builder toegevoegd, waarbij spelers hun eigen maps in de game kunnen creëren. Daarnaast zijn er twee multiplayer maps toegevoegd en maar liefst vier gratis multiplayer commanders.

Naast de gratis update is er ook nog betaalde DLC verschenen voor Company of Heroes 2.

companyofheroes2_1

Premium Content
– Drie nieuwe Soviet skins
– Twee nieuwe German Commanders en twee nieuwe Soviet Commanders

companyofheroes2

Als laatste en zeker niet de minste is ook nog verschenen Theatre of War Content – Victory at Stalingrad content. Hieronder in het kort een klein overzicht van deze nieuwe content.

Co-Op Scenario: Kalach Pincer
70 kilometer ten westen van Stalingrad, moet Sovjet-troepen zich snel verplaatsen naar de belangrijkste locaties en proberen middelen veilig te stellen.

Solo Challenge: Tatsinskaya Raid
Het Rode Leger 24 Tank Corps is diep geleid in vijandelijk gebied aan de Duitse vliegveld bij Tatsinskaya. Hierbij moet je proberen de vliegtuigen te vernietigen die voorraden levert aan de Duitse troepen.

Solo Challenge: Bridge Defense
Gedwongen om te wachten voor de lucht-eenheden, heeft het Rode Leger (Operatie Uranus) vertraging op gelopen op het laatste moment. Partisan krachten zijn al verhuisd naar de belangrijkste brug over de rivier de Don, probeer de Duitste aanvallen tegen te houden.

AI Battle: Winter Storm
De Wehrmacht is gestart met Operatie Winter Storm in een poging om hun Zesde Leger in Stalingrad te verlichten. Sovjet-troepen moet deze aanval blokkeren om de fascisten te verhinderen om te ontsnappen.

AI Battle: Stalingrad Resistance
De Sovjets verdedigen Stalingrad centimeter voor centimeter. Hou de lucht in de gaten voor Duitse bommenwerpers.

AI Battle: Stalingrad Encirclement
Maanden van bloedige close-kwartaal gevechten hebben geleid tot een beslissend keerpunt voor de controle van Stalingrad. Het grootste deel van het zesde Duitse leger is verlaten, afgesneden en omringd in de stad. Het Rode Leger moet een ultieme poging doen tegen de uitgeputte Duitse troepen.

Gerelateerde berichten:

Nieuws , ,

Geen reacties mogelijk.