Start > Nieuws > Bèta Football Manager 2014 vanaf nu beschrikbaar

Bèta Football Manager 2014 vanaf nu beschrikbaar

17 oktober 2013

Als jij Football Manager 2014 hebt gepre-ordered, kan je vanaf vandaag aan de slag met de bèta van de game. Als je de game hebt besteld bij de aansluitende retailers, dan heb jij een bèta key in handen gekregen, die te gebruiken is op Steam via Early Access.

Bij het downloaden van de bèta via Steam Early Access heb je toegang tot de volledige game. Je bent dan in staat om de carrieré modus te spelen en ook de Football Manager Classic modus. Hou er wel rekening mee dat het om een bèta gaat en dat dit gepaard kan gaan met wat schoonheids foutjes, die nog in de game zitten. Alle voortgang die je in de betá haalt zal worden overgezet naar de volledige versie. De bèta van Football Manager 2014 is speelbaar tot maandag 4 november.

Gerelateerde berichten:

Nieuws , ,

Geen reacties mogelijk.