Start > Video > Teaser video van vroege versie Ghost Blade vrijgegeven

Teaser video van vroege versie Ghost Blade vrijgegeven

25 april 2013

Gisteren heeft ontwikkelaar ‘Hucast Games’ een teaser video van Ghost Blade vrijgegeven, waarin Stage 4 inclusief eindbaas uitgebreid wordt getoond. Let wel; het betreft hier beelden uit een zeer vroege versie (alpha build) waardoor dit alles niet perse representatief is voor het definitieve eind product. Bekijk de video na de klik!

Snak je nu naar meer Ghost Blade? De volgende teaser video staat geplant voor aanstaande zomer!

Gerelateerde berichten:

Video , , ,

  1. 14 mei 2013 op 06:53 | #1

    Wow, the Dreamcast indie game scene is on fire lately! We now have gameplay footage from an early alpha build of Hucast’s The Ghost Blade. The video features stage 4 including it’s boss, and apparently more videos are on the way soon. Graphics are very nice indeed, though that sea animation looks a bit funky, but that’s being worked on apparently. Also there is now both regular and special editions of the game to preorder at hucast.com , with the regular edition at 32 Euros and the special edition, limited to 1000 copies, which adds a soundtrack CD and different cover art is 50 Euros. They also still have the collector’s edition with the soundtrack and super play DVD for the hardcore collectors.

Geen reacties mogelijk.