Start > Nieuws, Video > Beslis het lot van potentiële nieuwe Dreamcast titel, Redux: Dark Matters

Beslis het lot van potentiële nieuwe Dreamcast titel, Redux: Dark Matters

10 mei 2012

Wederom goed nieuws voor alle Dreamcast liefhebbers, René Hellwig van NG:DEV.TEAM (GunLord, Fast Striker, Last Hope & DUX) heeft aangekondigd dat hij werkt aan een opvolger van DUX, genaamd Redux: Dark Matters. Om echter deze nieuwe ontwikkeling van de grond te krijgen is er wel een investering van $25,000 benodigd, om deze reden heeft René Hellwig via Kickstarter een actie opgezet om dit bedrag in te zamelen. Zie jij het dus wel zitten om Redux: Dark Matters straks op je Dreamcast te spelen, zet dan woord bij daad.

De Dreamcast versie van Redux: Dark Matters staat gepland voor een uitgave in December 2012!

Gerelateerde berichten:

Nieuws, Video , , ,

Geen reacties mogelijk.