Start > Persberichten > Team Fortress 2 crossover van Total War Shogun 2

Team Fortress 2 crossover van Total War Shogun 2

11 maart 2011

SEGA® Europe Ltd. en SEGA® of America, Inc. hebben vandaag aangekondigd dat er in samenwerking met Valve acht in-game items voor het online actiespel Team Fortress 2 (TF2) van Valve zullen worden uitgebracht. Via deze nieuwe items kunnen spelers van Valves TF2 een stukje van de unieke Japanse sfeer van Total War: Shogun 2 proeven.

Om de aanstaande release van Total War: Shogun 2 te vieren, zijn de items verkrijgbaar als een exclusieve reserveringsbonus voor Steam-gamers en een apart TF2 itempakket. De items zijn vanaf vandaag 10 maart verkrijgbaar. Dit is de perfecte manier om de wereld van TF2 in een samoerai-jasje te steken! Als je Total War: Shogun 2 al hebt gereserveerd op Steam of dat nog voor de release doet én in het bezit bent van TF2, krijg je automatisch toegang tot deze unieke items. Ga vandaag nog naar de Steam Store voor meer info!

Total War: SHOGUN 2 tilt de enorm succesvolle Total War-serie nog hoger door de eigenschappen uit eerdere games, zoals volledige 3d-gevechten te land en ter zee en een gedetailleerde campagnekaart, te perfectioneren en een spannende nieuwe multiplayermodus toe te voegen. Total War: SHOGUN 2 wordt uitgebracht op 15 maart 2011.

Gerelateerde berichten:

Persberichten , , ,

Geen reacties mogelijk.