Start > Nieuws, Persberichten > SEGA Mega Drive Classics voor PC

SEGA Mega Drive Classics voor PC

21 mei 2010

SEGA® Europe Ltd. en SEGA® of America, Inc. kondigen met trots aan dat een brede selectie tijdloze games van het legendarische SEGA Mega Drive™-platform via digitale distributie zal worden uitgebracht voor de pc.

De eerste groep titels die beschikbaar wordt gesteld, bestaat uit favorieten als Golden Axe™, Ecco the Dolphin™, Comix Zone™ en Vectorman™. Al deze klassieke SEGA-titels zijn verkrijgbaar vanaf €2,49. Voor een volledige lijst met alle verkrijgbare titels bezoek je www.sega.com.

Altered Beast

Comix Zone

Crack Down

Ecco the Dolphin

Gain Ground

Golden Axe

no images were found

Shinobi III: Return of the Ninja Master

Space Harrier II

Vectorman

“We vinden het fantastisch om deze klassieke games aan een nieuw publiek beschikbaar te stellen”, aldus Nick Pili, Network Business Director bij SEGA Europe. “Deze tijdloze meesterwerken worden geleverd via onze digitale partners. Alle pc-eigenaars kunnen er nu elk moment van genieten!”

De eerste set SEGA Mega Drive-games voor de pc wordt op 1 juni uitgebracht via Steam en andere digitale distributienetwerken.

Gerelateerde berichten:

Nieuws, Persberichten , , , , , , , , , , , ,

Geen reacties mogelijk.