Start > Nieuws > Sonic Adventure keert terug als Xbox Live Arcade-titel

Sonic Adventure keert terug als Xbox Live Arcade-titel

10 januari 2010

Halverwege vorig jaar ging het gerucht over een mogelijke terugkeer van de Dreamcast klassieker Sonic Adventure. De Australische OFLC (bureau voor leeftijdsbeoordeling) had namelijk Sonic Adventure DX opnieuw beoordeelt als ‘multi plaform’ titel. Welnu met trots dankzij onze anonieme bron onthullen wij bij SegaOnline dat Sonic Adventure inderdaad opnieuw wordt uitgegeven, namelijk voor de Xbox 360 als Xbox Live Arcade download! Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar deze digitale uitgave zal in ieder geval in 2010 geschiede.

Sonic Adventure keert terug als Xbox Live Arcade download

Sonic Adventure keert terug als Xbox Live Arcade download

Gerelateerde berichten:

Nieuws , , , ,

 1. Robert
  11 januari 2010 op 12:10 | #1

  Ongelofelijk kicke nieuws dit. Sonic Adventure is absoluut één van mijn meest favoriete Sonic (& Dreamcast) games aller tijden. Hopelijk krijgt deze XBLA her-uitgave ook een grafische update en 16:9 beeldmodus!

 2. Onimusha
  11 januari 2010 op 14:19 | #2

  Als het gerucht ging over multiplatform, dan hoop ik dat het ook op het PSN komt, want ik wil deze ook heel graag spelen

 3. kevin
  11 januari 2010 op 18:37 | #3

  Mooi nieuws, sonic adventure was zeker 1 van dreamcast’s beste titlels, al verkies ik wel sonic adventure 2 boven deel 1.

 4. TAW
  11 januari 2010 op 20:23 | #4

  Mooi, nu de rest van die Dreamcast titels erbij 🙂

 5. 11 januari 2010 op 21:46 | #5

  Fantastisch nieuws! SA is ook een van mijn meest favo Sonic/DC-games dus zeer goed nieuws… als dit betekent dat er ook nog eens een hoop andere DC-titels op XBLA verschijnen 😉 (en die geruchten zijn min of meer bevestigd dusss)

 6. 6 mei 2010 op 05:15 | #6

  ENGLISH PLEASE?

Geen reacties mogelijk.