Start > Persberichten > Virtua Fighter 5 kent online-modus!

Virtua Fighter 5 kent online-modus!

7 juli 2007

SEGA KONDIGT ONLINE MULTIPLAYER-FUNCTIONALITEIT AAN IN VIRTUA FIGHTER™ 5 VOOR DE XBOX 360™

Toonaangevende vechtspel-franchise gaat online in Europa en Noord-Amerika

LONDEN & SAN FRANCISCO (6 juli 2007) – SEGA® Europe, Ltd. en SEGA® of America, Inc. hebben vandaag aangekondigd dat het langverwachte vechtspel uit de speelhal, Virtua Fighter™ 5 voor het Xbox 360™ video game and entertainment system van Microsoft, bij de introductie in de herfst van 2007 een online versusmodus zal bevatten. De Xbox 360™-versie van Virtua Fighter™ 5 is gebaseerd op de meest recente update van de speelhalversie en kan worden bestuurd met zowel de analoge stick als de navigatiepad. Daarnaast biedt het spel ondersteuning voor trilling. Het spel is tevens voorzien van een verbeterde Quest-modus met meer CPU-rivalen, items en emblemen waarmee je de personages kunt aanpassen. De DOJO-modus bevat extra functies, zoals klassementen, instellingen voor het trainen van technieken, verbeterde training voor worpen/ontsnappingen, een optie waarmee je de positie van de tegenstander kunt wijzigen en een optie waarmee je kunt aangeven hoe de tegenstander zich moet herstellen. Samen zorgen deze functies voor een verfijnde DOJO-modus waarin spelers hun vechtstrategie kunnen verbeteren.

Dankzij de nieuwe online versusmodus voor twee spelers kun je Virtua Fighter™ 5 via Xbox Live® nu ook tegen elkaar spelen. Spelers kunnen daarnaast één van de 17 personages selecteren of deze aanpassen in de Quest-modus. Bij het aanpassen van de personages kun je kiezen uit vier basiskostuums, waaraan vervolgens talloze vrij te spelen items kunnen worden toegevoegd. Je eindigt niet alleen aan de top door bijzonder sterke tegenstanders te verslaan, maar ook door prijzen en speelgeld te winnen, waarmee je talloze items kunt kopen in de winkel van het spel.

“Virtua Fighter™ 5 wordt om talloze redenen beschouwd als het meest diepgaande en meest gerespecteerde vechtspel op next-generationconsoles”, aldus Gary Knight, European Marketing Director, SEGA Europe. “Door Virtua Fighter™ 5 uit te brengen op de Xbox 360™ richten we ons op een volledig nieuw publiek, en kunnen gamers vriend en vijand verbazen door online te laten zien hoe goed ze Virtua Fighter™ kunnen spelen.”

Virtua Fighter™ 5 wordt gecreëerd door het beroemde Japanse ontwikkelingsteam AM R&D Department #2 en komt uit in de herfst van 2007. Voor meer informatie bezoek je www.sega-europe.com.

Gerelateerde berichten:

Persberichten ,

Geen reacties mogelijk.